ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Ο οίκος χαλιών Ali Reza δραστηριοποιείται στην πώληση μοναδικών χειροποίητων χαλιών και μοκετών ,καθώς και στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την διατήρηση και σωστή συντήρησή τους, όπως βιολογικός καθαρισμός χαλιών, επιδιορθώσεις και συντήρηση, επισκευή και ανταλλαγή των παλιών σας χαλιών με καινούργια της δικής μας συλλογής μοκετών.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει άριστη εμπειρία στο χώρο και γνώση του αντικειμένου, αφού γεννημένος στην Περσία , από 15 ετών ήρθε σε επαφή με τεχνίτες του είδους και έμαθε από πολύ μικρός όλα τα μυστικά της τέχνης του χαλιού. Τώρα πλέον, όντας άριστος τεχνίτης ο ίδιος, με όλη αυτή την συσσωρευμένη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, άνοιξε τις πύλες του ολοκαίνουργιου καταστήματος Ali Rezza, επιθυμώντας να σας προσφέρει χαλιά υψηλής ποιότητας, όλα χειροποίητα, κατασκευασμένα από αγνά υλικά , καλαίσθητα , σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,σχεδίων και διαστάσεων. . Αναλαμβάνουμε να γράψουμε για εσάς με χειροποίητο τρόπο πάνω στο χαλί που θα επιλέξετε το δικό σας μήνυμα αγάπης, φιλίας , συνεργασίας ή οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε, για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο και πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας. Κατάλληλα για οικιακούς και για επαγγελματικούς χώρους,σε όποια διάσταση επιθυμείτε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με άριστα υλικά & σε μικρό χρόνο παράδοσης. ΠΑΘΟΣ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ-ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ . Σας προσκαλούμε στο κατάστημά μας να δείτε από κοντά την θαυμάσια συλλογή χαλιών και μοκετών που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτό που θα ομορφύνει τον δικό σας χώρο.

Κάθε χαλί φέρει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα γνησιότητας, καθώς όλα τα χαλιά μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά γνησιότητας και ποιότητας. Η εγγύηση αυτή αποτελεί μια μοναδική προσέγγιση και αντανακλά την δέσμευση που αναλαμβάνει η εταιρεία μας και την ποιότητα των χαλιών μας ως ζωντανά έργα τέχνης, τα οποία επιβιώνουν για πολλές γενιές, πάντα με την κατάλληλη φροντίδα και τον απαιτούμενο σεβασμό. Για τον λόγο αυτό, γνωρίζοντας το μεράκι και τον σεβασμό των δημιουργών αυτών των ξεχωριστών αριστουργημάτων, καθώς και το πάθος που οι ίδιοι επιδεικνύουν σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, ένα εξειδικευμένο συνεργείο έμπειρων τεχνιτών και συντηρητών, αναλαμβάνει,  με απόλυτη υπευθυνότητα, την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και την επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς, είτε αυτή είναι ασήμαντη, είτε μεγάλη. Άλλωστε, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ταξιδεύει πολύ συχνά στην Περσία και στην Τουρκία, με σκοπό να επιλέξει ένα ένα τα χαλιά με τα οποία θα εμπλουτίσει τη συλλογή του, με σκοπό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη και ταυτόχρονα του δίνει τη δυνατότητα να τα προσφέρει στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

TOP